Laks TV – hodinky s tunerem digitální televize

Laks TV – hodinky s tunerem digitální televize

Rakouská hodinářská firma Laks si připravila pro svoje fandy slušné překvapení. Hodinky vybavené tunerem pro digitální televizi DVB-T. Proč? Nu, co kdybyste se chtěli dívat na televizi ve slušná kvalitě a ono nebylo jak. Stačí propojit hodinky s počítačem a rázem máte televizi k dispozici.

Vydáno 16. 1. 2008, autor Chronomag

Vtip je v tom, že Laks do svých hodinek vestavěl čipovou sadu od DiBcomu a přibaluje k nim software od Elegato - eyeTV Lite, takže hodinky fungují jak pod Windows XP/Vista, tak pod Mac OS X. Pořady dokonce můžete nahrávat. Na hodinkách si je samozřejmá nezobrazíte, na to nemají displej, funkce digitálnáho tuneru je určena pouze pro spolupráci s počítačem... :) I když... zajímavý nápad pro příště, ne?
Jak to funguje? Vcelku triviálně. Přes USB kabel s mini koncovkou (je v balení) připojíte hodinky do počítače, spustíte software a připojíte anténu. Zbytek obstará vestavěný DVB-T tuner. Hodinky se navíc přes USB kabel i nabíjejí.

Laks-DVBT.jpg

A perlička na závěr, hodinky nakoupila sázková kancelář Bwin - ta je hodlá nabízet svým dobrým zákazníkům v podobě bonusového předmětu.

Cena hodinek je 180 euro ve stříbrná a 200 euro v černé verzi. Laks se ovšem na prodej hodinek pro reklamná účely specializuje, takže se může stát, že je najdeme i u dalších společností.

Podrobnosti zde na webu Laks.

Laks-DVBT-port.jpg



||

6 Komentářů k tomuto článku