Jaermann & Stübi uvádí dámský golfistický model Queen of Golf

Hodinky s pouzdrem o průměru větším než 40 mm jsou příliš velké pro většinu dámských zápěstí. Právě proto přizpůsobil Jaermann & Stübi hodinky s golfovým sčítačem pro golf milující dámy.

Vydáno 15. 3. 2012, autor Chronomag

Nový model Queen of Golf je k dispozici v menším pouzdře o průměru 38 mm a má zaoblená tlačítka. Vybaven je kalibrem A10-2 viditelným přes skleněné víčko pouzdra. Je vybaven kalibrem A10-2, viditelným přes skleněné víčko pouzdra. K dispozici bude ve třech variantách s číselníky různých barev a materiálů.

New Ladies Collection 3

V roce 2012 Jaermann & Stübi představuje tři nové modely s komplikací golfového sčítače: St. Andrews Links a Trans Atlantic v pouzdře o průměru 44 mm. Dále pak dámský model Queen of Golf o příjemném průměru 38 mm.

New Ladies Collection 6

Švýcarská manufaktura Jaermann & Stübi se specializuje výhradně na mechanické luxusní hodinky pro golfisty. Právě nyní opět expanduje rozšířením kolekce určené pro prémiový svět golfu. Všechny nové modely disponují mechanickou komplikací sčítače golfových úderů, stejně jako strojek s automatickým nátahem. Veškeré dění uvnitř pouzdra je chráněno patentovaným systémem Shock Absorber.

Model prodává v ČR Klenotnictví a hodinářství Altman, Václavské náměstí 28, Praha 1.



|

2 Komentářů k tomuto článku