Děkuji za velký zájem

Dneska na Chronomag dorazilo obrovské množství lidí. Obrovské samozřejmě ne z pohledu Seznamu nebo iDNESu, ale z toho ohledu, kolik u nás může být zájemců o hodinky. Do téhle doby řádově 150 lidí. Pomohly k tomu samozřejmě dva články (na Laco.bloguje a Koubovi.cz), děkuji za to. Taky jsem konečně Chronomag registroval do Seznamu, zaindexoval ho Google a i odtud chodí lidi, zařadil jsem se do Právě dnes i Přehled.net.

Vydáno 30. 11. 2004, autor Chronomag

Kromě návštěvníků přišla i řada reakcí, zhruba deset. Chcete, abych napsal o tom či onom tématu. Pokusím se vyhovět. Na druhou stranu na rovinu říkám, že nerozumím všemu a požadavek na popis funkce hodinového strojku, musím oslyšet, protože bych pravděpodobně kafral trotloviny.

Zaujala mne myšlenka napsat o kvalitních hodinkách za rozumné peníze, protože se někdo chytl mojí hlášky, že se sežene řada hodinek na technické úrovni Rolexek, za které dáte o dost méně peněz. Pustím se do toho...

I když to tak nevypadá, hodinky jsou dost obsáhlý obor a jeden člověk nestihne všechno. Budu se zaměřovat spíše na dražší a lepší hodinky případně známější značky (Swatch) nebo domácí PRIM vyloženě dle mých sympatií. Je třeba se s tím smířit, že nestihnu všechno. Spíše vyhýbat se hodlám quartzovým hodinkám, které lze sekat v každé garáži po velkosériích, preferovat budu zajímavé mechanické modely.

Dostal jsem několik emailů, v nichž dotyčný doznal, že hodinky neměl na ruce několik let, ale že ty a ty hodinky, co tu viděl, by si na ruku klidně vzal. Většinou samozřejmě šlo o nějaký modelek za půl mega. Ale nebojte při troše snahy se i s málo penězi dá udělat slušná paráda... Něco vymyslíme :)

Díky za přízeň tedy a v dolní liště je jak emailový kontakt, tak možnost poslat mi vzkaz přes web. Nežinýrujte se napsat, co vás zajímá, budu se snažit káru tlačit tím směrem...




10 Komentářů k tomuto článku