Nová značka Franc Vila a FV01 Quantieme Perpetual Minute Repeater

Franc VilaNovou značkou mezi hodinkami je španělský designer Franc Vila. Na trh se dostává celá řada vzhledově i funkčně velmi zajímavých hodinek nosících tuto značku, kompletovány budou hodinky ve Švýcarsku, takže budou nosit značku švýcarské kvality. Zajímavé už je jejich vzhled - poznávacím symbolem značky je dvojkruhový průhled na ciferník.

Vydáno 30. 11. 2004, autor Chronomag

Franc Vila FV01 Quantieme Perpetual Minute Repeater je unikátní model s minutovou repeticí a věčným kalendářem. Pouzdro je z osmnácti karátového růžového zlata, motorek s manuálním nátahem a spirálou Breguet zajišťující chod 42 hodin. Kompletaci provádí Geneva Mark.

Ciferník je ze stříbra s ručně provedenou giloší. Sklíčko je safírové jak vepředu, tak na zadní straně hodinek.

Franc Vila FV01

Franc Vila připravuje také přesné chronografy s věčným kalendářem a podle prvních obrázků to vypadá, že dvojkruhový průhled na ciferník se stane poznávací značkou těchto hodinek. Není to věru ošklivá změna. hodinky jsou vyráběny v limitovaných sériích a cena není známa... Pokud byste byli při penězích, k dispozici je i klenotnická verze, kdyz ciferník lemují diamanty. Web Franc Vila je velmi stručný.

Hodinky jsou dostupné také v bílém zlatě.

FV: a09 “Chronographe Automatique Quantième” Or Rouge ou Gris 750

provedení zlatoa platina

FV: a11 “ Chronographe Automatique Fly-Back Quantième Perpétuel” Or Rouge ou Gris 750

Tady jsou ve zlatěa tohle bude platina?




2 Komentářů k tomuto článku