Tissot rozšířil řadu Tactile o Navigator 3000

Tissot NavigatorŠvýcarský hodinář Tissot představil novinku ve své řadě Tactile: Navigator 3000. Zvláštností řady Tactile je dotykové safírové sklíčko – podle toho, kde se jej dotknete, aktivujete jednu z několika funkcí. Samozřejmě jde o hodinky elektronické s quartzovým strojkem, ale vkusně a decentně provedené.

Vydáno 8. 12. 2004, autor Chronomag

Navigator 3000 největší přednost řady Tactile zachovává a dotykové safírové sklíčko i u něj slouží k ovládání. Popis, které funkce lze kde dotykem ovládat, je vyryt do lunety velkým písmem, takže nebudete tápat.

Celkem lze ovládat pět módů, dotykem lze také přepínat mezi vícero časovými zónami. Pomůcka světového času dá na výběr ze 150 států a měst. K dispozici jsou stopky a odpočet času, dva programovatelné alarmy a pět různých melodií pro alarmy. Na výběr jsou také různé formáty data a podsvícení LCD displeje. Baterie v hodinkách vydrží tři roky a hodinky jsou vodotěsné do 50 metrů.

Hodinky jsou k dispozici ve čtyřech barevných provedeních. Web výrobce zde, u nás jsem je zatím v prodeji neviděl. Cena se má pohybovat kolem 15 000 Kč, jenže to je přepočet z ciziny, netuším, kolik to bude u nás. Přitom pro cestující lidi to může být slušný vánoční dárek...

Tissot Navigator 3000  v černé v ještě černější s koženým páskem a šedé

Pro pořádek a pro doplnění fotky základních modelů všech čtyř řad Tactile (High T je určen jen pro severoamerický trh, protože je navázán na službu MSN)

Tactile modelové řady




6 Komentářů k tomuto článku