Swatch X-Mas Special 2004

Swatch vánoční ediceSwatch přijde i na letošní vánoční trh s limitovanou sérií svých vánočních hodinek. Swatch X-Mas Special 2004 jsou letos prodávány pod názvem Holly Joy, nepředpokládám ale, že by to byla naráčka na Joye ze seriálu Přátelé, i když i on by si svoji limitovanou edici hodinek zasloužil.

Vydáno 26. 11. 2004, autor Chronomag

Jak hodinky vypadají, vidíte na obrázku – jsou červené, santaklausovsky vánoční, dodávané v dřevěné krabičce vystlané větvičkami (umělými) a s dárkovou ponožkou s logem.

Takhle vypadá balení... Podrobnější vlastnosti zatím nejsou známy, hodinky budou slavnostně představeny 10.12. ve Svatém Mořici, do prodeje se dostanou zhruba od 13. prosince, takže je zatím zbytečné pro ně razit do obchodů.

Všechny kusy jsou číslovány a limitovaná série čítá 14999 kusů. Prodejní cena v Evropě bude 65 euro. Za tuhle cenu samozřejmě nejde o mechanické hodinky, ale elektronický strojek na baterku, to je ale samozřejmostí.

letošní vánoční Swatch edice

Jen na okraj a na závěr dávám malý obrázek loňské vánoční edice Swatch nazvané "JiNgLe JaNgLe" - tedy rolničková edice. i těch bylo vyrobeno 14999 kusů a byly velmi obtížně sehnatelné. Po zkušenostech tedy doporučuji u obchodníků hodinky rezervovat předem, protože i větší prodejci dostanou řádově stovku kusů...

A tohle už je loňský model...

Faktická poznámka, jíž se mi dostalo - Swatch Group zakazuje prodej svých produktů přes internet (resp nedodává těm, kdo by přes internet prodávali). Takže nejsou shopy se Swatch na netu (ano, já vím, výjimkou jsou USA a Japonsko, kde Swatch prodává oficiálně a sám na své triko). Nicméně někteří obchodníci (v cizině, u nás jsem nenarazil) přijímají na tyhle vánoční kousky alespoň rezervace přes internet...




Komentáře nejsou povoleny