Novinky na Chronomagu – články emailem a jednohubky

Přesun na nový redakční systém WordPress přinesl s sebou i další možnosti. Některé nové funkce již běží a rád bych vás s nimi seznámil. Hlavně půjde o upozornění na nové články emailem a na novou rubriku obrázkových jednohubek.

Vydáno 24. 5. 2005, autor Chronomag

Možná už jste to zaregistrovali, obě funkce potichu přibyly na server.

Články emailem

V horní liště Chronomagu vidíte funkci Články emailem. Klikem na tento odkaz se dostanete do rubriky, kde se můžete přihlásit a později i odhlásit k odběru zpráv Chronomagu. Na každý nový článek dostanete po jeho publikování emailem odkaz. Tato funkce má doplnit používání agregačních souborů RSS - přeci jen je nepoužívá každý a kdo tedy chce, může být informován emailem. Nezbývá, než vás ujistit, že získané emaily budou používány jen pro toto objednané zasílání zpráv.

Obrázkové jednohubky

Obrázkové jednohubky najdete na titulní stránce. Klikem na nápis Obrázkové jednohubky novinek se z titulní stránky dostanete do fotogalerie nových hodinek představených v konkrétním měsíci. Klikem na náhled hodinek se dostanete na jejich větší fotografii.

Obrázkové jednohubky jsou reakcí na to, že řadu zajímavých a nových hodinek ani nestíháme přidat. Hodinek je každý den zkrátka až moc. U těch, které tedy nebudeme popisovat dopodrobna, vám poslouží alespoň tyto jednohubky, kdy se dozvíte jejich jméno a hodinky si můžete prohlédnout.

Na titulní stránku se jednohubky vybírají za každý měsíc v náhodném pořadí.

Další novinky se samozřejmě chystají a dozvíte se o nich včas. Snad i tyhle vám budou příjemné.




Komentáře nejsou povoleny