Dražba Chronomag l. e. 30/40

3040frontAktualizováno: hodinky se vydražily za 120.000,- Kč.
Jistě si vzpomínáte, že zhruba před čtvrt rokem vyšel článek o hodinkách Prim Chronomag limitované edice. Jak již bylo zmíněno, jedny hodinky z této série zaplatili všichni majitelé společně s výrobcem a výtěžek z prodeje bude věnován na dobročinné účely. Termín se nezadržitelně blíží, dražba se bude konat 12. prosince 2006.

Vydáno 20. 11. 2006, autor Kamil

Díky úsilí jednoho z majitelů limitované edice a za nemalého přispění zástupce Eltonu se podařilo umístit hodinky do aukce konané při příležitosti Módní přehlídky pro Nadační fond Kapka naděje. Akce se bude konat v nově zrekonstruovaných prostorách Českého muzea hudby, což je bývalý barokní kostel sv. Máří Magdalény v Karmelitské ulici číslo 2 na Malé Straně. Součastí modní přehlídky bude dražba vybraných oděvních modelů, obrazů a hodinek Prim Chronomag číslo 30 ze 40-ti kusové limitované edice.

3040Kn

Akci budou uvádět prezidentka fondu Vendula Svobodová a zpěvák Pavel Vítek, začátek je v 19:00 hodin. Hlavním cílem organizátorů je získání prostředků k podpoře charitativní činnosti Nadačního fondu Kapka naděje, na jehož konto bude věnován výnos jak z dražby, tak i celé akce.

3040KnMh

Jedinečnost těchto hodinek je dána nejenom omezeným počtem, ale i použitým vlastním kalibrem 66 a samozřejmě unikátním designem číselníku, kde datumovku sériového modelu nahrazuje nezvykle položená trojka a kde byly poprvé použity tenké hodinové a minutové ručky. Základní parametry hodinek jsou ocelové pouzdro o průměru 40 mm bez korunky, vypouklé safírové sklo, průhled na dekorovaný kalibr, vodotěsnost 50 m. Podrobnou specifikaci najdeme na stránkách výrobce.

3040full



|

6 Komentářů k tomuto článku