EasyWatch.com – další Steliosův Easy podnik

Dalším Steliosovým "Easy" podnikem se mají stát hodinky. Od června bude pod značkou EasyWatch.com prodávat hodinky v cenovém rozmezí 600 – 2000 Kč a jak je u jeho Easy podniků zvykem, prodávat je bude výhradně online, po internetu.

Vydáno 18. 5. 2005, autor Chronomag

Nabídka hodinek EasyWatch je už bez cenových a funkčních detailů na internetu, zatím se jen ví, že výrobcem hodinek je největší britský hodinář Zeon s roční produkcí přes 2,5 milionů kusů. Zeon vyrábí prakticky všechny hodinky pod značkami jiných společností jako OEM a EasyWatch nebudou výjimkou.

Stelios soudí, že právě distribuce hodinek po internetu a jejich mladistvý vzhled spolu s nízkými cenami mu dobudou podíl na trhu, který ztrácí Swatch po svém zvyšování cen. Hodinky budou z plastů, s textilními či plastovými řemínky, některé v typických Easy barvách. Zatímco v ČR je skupina EasyGroup poměrně neznámá a snad jen EasyJet je u nás známější, v Británii jsou podniky skupiny Easy pojmem a tak se zde dost možná uchytí i hodinky. Zda bude zasílání i do východnějších částí EU, jako je ČR, nevíme.

Model Tropez Model Cannes Model Monaco EasyWatch Genoa




101 Komentářů k tomuto článku